Publicitat
Publicitat

El juvenil preferent viu el seu moment més dolç

El juvenil preferent del FC l'Escala està vivint el moment més dolç de la temporada. Els escalencs, que estrenen categoria, encadenen sis jornades sense perdre i té pràcticament encarrilada la permanència. L'objectiu de l'equip és quedar el més amunt possible.

El juvenil ha estrenat aquest any la categoria de preferent, una lliga que mai havia assolit el club escalenc i sembla que l'equip que és entrenat per Mohamed Benzeroual i Salam no patirà per salvar-se, en part gràcies als resultats de les últimes sis jornades on l'equip sumat deu punts dels divuit possibles amb les dues victòries i quatre empats. 

En aquest 2023 només ha perdut contra el Granollers per 5 a 2, les altres derrotes van ser el primer tram del curs. Màxim l'equip ha perdut dues vegades consecutives. De fet, això ha passat en tres ocasions. Aquesta jornada, estrenaven la nova gespa empatant contra el Fornells. Les altres jornades com a locals han jugat al camp d'herba artificial o bé a l'estadi de la Marca de l'Ham.

A la preferent li queden onze jornades, set de les quals seran a casa i quatre a domicili. Disputades les quatre primeres jornades de la segona volta, l'equip ha aconseguit els mateixos punts que a la primera, sis, però amb diferents resultats. Ara són setens amb 26 punts, la sisena posició està a dos i la primera, que és ocupada pel Lloret, a vint-i-un.

Tot això ha estat possible gràcies a l'ascens aconseguit la temporada passada a casa amb la victòria ajustada per 3 a 2 contra la Vall del Terri el passat 28 de maig. Els escalencs van tancar el curs amb 71 punts (23 victòries, 2 empats i 3 derrotes), el segon va ser el Banyoles amb 67. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar