Publicitat
Publicitat

La robòtica per a nens i nenes, una eina per apendre

La Biblioteca de l'Escala ha acollit un nou taller de robòtica per a nens i nenes. Els infants aprenen a construir i programar les peces d'un tren tot jugant, però amb dos objectius, que el tren arribi a destí i aprendre conceptes que els hi faran servei més endavant .

La Biblioteca Victor Català de l'Escala ha acollit el taller de robòtica metemàtix, una experiència d'aprenentatge pels infants basada en la construcció d'un petit tren de lego al que li poden donar ordres concretes. El joc es converteix en una eina didàctica per apropar als infants a la robòtica i la programació. 

En aquest cas s'associava les peces de lego i els colors, un concepte que els infants no els hi costa d'assimilar

Al taller hi van assistir 7 infants, que van aconseguir la fita d'aquesta aventura, que el tren arribés al seu destí. Aquest taller, que comptava amb el suport de la Diputació de Girona, va més enllà del simple joc i no deixa de ser una font d'aprenentatge cap a la vida qüotidiana

Acostar la robòtica als nens i nenes és un dels objectius del programa educatiu actual. I més en un context on la intel·ligència artificial va agafant moltes posicions al capdavant del funcionament d eles coses. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar