Publicitat
Publicitat

Per primera vegada, el CTT CER l'Escala presenta els seus equips

El CTT CER l'Escala ajunta tots els palistes de la secció per fer una sessió de fotos i presentar els cinc equips que té en competició. És la primera vegada que s'organitza i és que és el primer cop que el club compta amb tants equips.

És el primer cop a la història que el CTT CER l'Escala presenta els equips que té en competició. I és que és l'any en què en té més, un total de cinc. El primer equip format per Chih-Wei Yeh, Konstantin Chernov, Iker González i Norbert Tauler que competeix al màxim nivell; el segon amb David González, Xavier Magro, Jan Lagares i Joan Sues que milita a Tercera Estatal; el preferent provincial que compta amb Marcos, Jaume, Sergi González i Manu Tirado; el primera provincial amb Marcos, Edgar, Ramón, Raul, Pablo i Andres; i el grup d'edats, un equip jove compost per Lia González, Edgard, Andrés, Jordi, Pablo, Oriol i Marc. 

El cas de Lia González és singular, és la primera noia que entrena al club. Entrena a la sala polivalent, però competeix amb el Vilablareix.

Aquesta és el primer esdeveniment, sembla que en vindran més.

Aquest any de fet, el club ha estrenat un nou organigrama, una nova estructura que fa que tot el pes no recaigui com fins ara a la mateixa persona.

Informar també que tots els partits de l'equip de Superdivisió, el club els emet en directe al canal de Youtube.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar