Publicitat
Publicitat

Deliciós Mar, un llibre més enllà de la cuina del peix

Aquest cap de setmana s'ha presentat a l'Escala el llibre 'Deliciós Mar, d'Enric Herce, una publicació que va molt més enllà d'un manual de receptes de peix. Núria Esponellà el va acompanyar a la presentació, que va anar amanida d'un vermut amb anxoves de l'Escala

Enric Herce, xef del restaurant del Hotel Sellés Cala del  Pi de Platja d'Aro, ha presentat a l'Escala el seu llibre Mar Deliciós, en companyia de la escriptora Nuria Esponellà. Aquest cuiner baix-empordanès ja havia publicat anteriorment el llibre La Cuina de l'Empordanet i en aquesta nova publicació busca anar molt més enllà d'un llibre de receptes amb el peix com a gran protagonista. 

La presentació també van voler que fos prou especial, ja que es basava en una conversa amb l'escriptora Núria Esponellà, també una gran amant de la cuina, i un vermut, on no hi podien faltar les anxoves de l'Escala, unes de les protagonistes del llibre. A la conversa Núria Esponellà destacava el seu interès per saber-ne més del que compra quan visita una peixateria, poder identificar correctament els peixos i també saber-ne d'on provenen i on viuen. Per això un llibre com el Deliciós Mar, pot ser una ajuda nolt important. 

Es cert que hi trobem receptes, que no poden faltar en un llibre de cuina, però també s'hi explica les característiques dels peixos i fins i tot el seu hàbitat i entorn. El llibre s'acompanya també de fotografies, fetes pel mateix autor, que també destaca amb una gran tècnica rere l'objectiu d'una càmera. Tot plegat perquè n'aprenguem molt més, no només de cuina del peix, sinó d'on prové i el valor d'allò que mengem al plat. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar