Publicitat
Publicitat

Tret de sortida del Via Crucis 2023

L'Associació el Rosetó prepara una nova edició del Via Crucis Vivent. Enguany amb continuïtat respecta l'edició 2022, però amb canvi d'actor protagonista, Marc Figueras deixa de ser Jesús per motius laborals i el seu rol l'agafa Dani Torres.

El Via Crucis de l'Escala 2023 ja ha engegat motors després de la trobada entre la Junta organitzadora i els participants. Una trobada que va reunir a un bon grup d'actors i també moltes cares noves.

 

Una trobada que serveix per comentar totes les novetats previstes com per exemple unes millores per aixecar les creus a la zona de crucifixió, detalls de vestuari o que enguany s'afegeix una nova escena de diàleg amb els lladres i Jesús. Però la novetat més important d'aquesta edició serà sens dubte el canvi d'actor principal. Marc Figueras per motius laborals no pot continuar donant vida a Jesús i passa el seu rol a Dani Torres, qui deixarà de ser Judes per convertir-se en Jesús. Un canvi de papers que arrossega altres petites modificacions.

Com cada any es farà una única representació, el Divendres Sant. Els preparatius ja s'han iniciat i els actors treballen per recuperar els seus personatges i començar amb els assajos.

Durant la reunió també es va comentar que enguany la sortida programada està prevista a Olesa després de l'èxit de l'any passat a la Passió d'Esparreguera. 

 

Els assajos del Via Crucis iniciaran el dilluns dia 6 de març al CER per refrescar diàlegs abans de sortir al carrer.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar