Publicitat
Publicitat

Un nou ordinador agilitzarà els tràmits presencials a l'OAC

La seu de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de l'Escala ha posat en servei un ordinador a disposició del ciutadà perquè pugui realitzar els tràmits  municipals on-line, si no li és possible fer-ho des de casa. La nova eina també pretén ajudar al ciutadà si té dubtes i agilitzar els tràmits presencials. 

Des d'aquesta mateixa setmana, l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Escala disposa d'una nova eina per agilitzar els tràmits municipals. Tothom qui vulgui podrà utilitzar un ordinador que està disponible a la mateixa OAC, amb connexió a internet i a la plana web municipal. Així qui no tingui manera de fer els tràmits digitalment al seu domicili, vulgui evitar anar al banc a fer els pagament  o tingui algun dubte podrà fer-ho des de l'Ajuntament. 

No caldrà demanar cita prèvia i des d'aquest punt digital es podran fer els tràmits d'instàncies i pagaments on-line de les diferents taxes municipals

Des de l'Ajuntament es busca agilitzar els tràmits presencials i a la vegada donar l'oportunitat al ciutadà de tenir un ordinador sempre disponible, en horari de l'OAC, per poder fer les gestions. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar