Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala estrena gespa amb la visita del Vic

El juvenil dissabte i el primer equip diumenge disputaran els primers partits a la nova gespa artificial. Els dos equips juguen a casa. També jugarà a l'Escala el pirmer equip de tennis taula. Pel que fa als partits de bàsquet, els sèniors aquesta jornada tenen cita a domicili.

El FC l’Escala debutarà diumenge a les 12 al camp d’herba artificial. La gespa del Nou Miramar ja està preparada perquè la pilota comenci a rodar. Aquesta serà la jornada número 18 i serà el primer partit dels nou que jugarà l’equip d’Arnau Sala a casa durant la segona volta. 

El primer dels cinc enfrontaments seguits que es jugaran a l’Escala serà aquest diumenge contra el Vic, un rival que és cinquè amb 28 punts mentre que els escalencs són líders amb 36. Els blaugranes esperen trencar d’una vegada per totes la mala ratxa pel que fa a resultats. 

Abans del partit es farà un minut de silenci en record a l’expresident Tomàs Pagès i també hi haurà servei d’honor en homenatge a en Xillu. En el partit de la primera volta, els escalencs guanyaven 1 a 3. Marcaven Maha Konteh, Henry Gilham i Pol Bastidas.

Encara en futbol, el juvenil preferent també jugarà a casa, però dissabte a les quatre de la tarda contra el Fornells, segon a la classificació, però que en el partit de la primera volta va perdre el primer partit del curs contra l'Escala per 1 a 3. Els blaugranes volen allargar el bon moment pel que estan passant, cinc jornades sense perdre, ha sumat nou punts dels últims quinze. 

Seran ells els qui estrenaran primer la gespa.

En tennis taula, el primer equip juga a casa contra l'Hortitec Alzira diumenge a dos quarts d'onze mentre que el segon equip, el Tercera Estatal, visitarà demà dissabte la pista del Ripoll.

I en bàsquet, els sèniors juguen fora. El femení dissabte a la pista de la Vall d'en Bas i el masculí diumenge a Vilatorta.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar