Publicitat
Publicitat

Queixes per la durada dels partits del tennis taula

La Federació Espanyola de tennis taula sembla que estaria buscant alguna fórmula per intentar que els partits no s'allarguin massa. En alguns enfrontaments ajustats fàcilment un enfrontament pot durar unes tres hores i mitja, en ocasions fins a quatre. Això fa que no afavoreixi a l'espectacle.

Palistes com Iker González del CTT CER l'Escala o Carlos Machado del Cajasur Priego de Còrdoba creuen que els partits de la Superdivisió s'allarguen massa i això no afavoreix a l'espectacle. I és que en molts casos, es fan eterns, sobretot quan un dels equips força el sisè enfrontament.

Això sumat a què és un esport minoritari i que a vegades coincideix amb algun partit de futbol, fa que els espectadors no segueixin tots els duels. La durada mitjana dels partits són unes dues hores i mitja i en alguns casos s'ha arribat fins a les quatre hores, l'equivalent pràcticament a dos partits de futbol.

Qui també pateix per la durada dels partits són els àrbitres. 

Altres opcions que es podrien valorar serien jugar els partits a dues taules o arribar als tres punts i no als quatre.

Simón ens ha explicat que s'estan buscant maneres perquè els partits no durin tant. Una alternativa podria ser també que en el cinquè partit, en comptes d'arribar a onze s'arribés a sis tal com passa amb la Champions i l'ETTU Cup. Amb el sistema de competició que té implantada actualment la federació espanyola fa que els jugadors puguin jugar més, amb tot el que això comporta.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar