Publicitat
Publicitat

Tennis taula, motos i rítmica competeixen per carnaval

El primer equip de futbol, els sèniors masculí i femení de bàsquet descansaran aquest cap de setmana de Carnaval. Sí que jugaran el CER l'Escala a la pista del Cajasur i el segon equip a casa contra l'Olot. També hi ha programada una competició de gimnàstica rítmica a Girona i l'inici de temporada de motociclisme. 

Aquest cap de setmana de Carnaval, el primer equip del FC l'Escala i els sèniors de bàsquet descansaran. Qui sí que jugarà serà el primer equip de tennis taula a Andalucia, a la pista del Cajasur, i l'equip de Tercera Estatat contra l'Olot, a casa. Serà un enfrontament entre tercer contra segon classificat. El duel serà a les cinc de la tarda a la sala polivalent. El dubte és si David González i Joan Sues s'hauran recuperat de les seves respectives lesions que es feien la jornada passada a la pista del líder Tramuntana Figueres. 

En gimnàstica rítmica, el club escalenc competirà a Girona aquest cap de setmana. 

I aquest cap de setmana comença la temporada de motos. Miguel Pérez i Joel Plasencia, els dos pilots del CER, tenen la primera carrera a Menàrguens del campionat Minimotard Challenge. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar