Publicitat
Publicitat

La junta de Ramon Ministral continua a la Llar del Jubilat

La manca de candidats motiva Ramon Ministral a continuar com a president de la Llar del Jubilat Jardí del Pedró. L'entitat celebra demà assemblea general on s'oficialitzarà la continuïtat de Ministral i Francesc Callol al capdavant de l'entitat.

El que la tardor passada era una renúncia irrevocable ha acabat essent una pròrroga fins que surti una alternativa. Ramon Ministral ha manifestat que accepta continuar com a president de la Llar del Jubilat Jardí del Pedró per no deixar un buit de poder a l'entitat. S'havia especulat, fins el desembre passat, sobre l'articulació d'un nou equip per portar la gestió de la Llar, cosa que finalment no ha estat així. I, un cop confirmat que no hi havia alternativa, Ministral ha reconsiderat la intenció de deixar-ho.

La junta de Ramon Ministral és, més que una junta, un tàndem que formen ell i Francesc Callol. Ell ja fa nou anys que hi és. En Francesc Callol, ja n'hi porta més de quinze. El fet de ser només dos no és un impediment, ans al contrari. Per a Ministral, val més pocs i ben avinguts.

L'assemblea de demà consta de quatre únics punts a l'ordre del dia: lectura ia provació de l'acta anterior, informe del president, estat de comptes i precs i preguntes. Tindrà lloc a la sala polivalent de la llar. S'ha retardat l'horari d'inici fins a les sis de la tarda per no coincidir amb el partit de futbol Girona - FCBarcelona que es juga a un quart de cinc, de manera que l'assemblea començarà just al final del partit, que es projecte en pantalla gran al bar de la llar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar