Publicitat
Publicitat

En marxa el programa d'activitats pel primer semestre de l'Espai Jove l'Esbotzada

L'Espai Jove l'Esbotzada presenta la programació pel primer semestre de l'any. l'OKupalt destaca com una de les activitats principals a les que s'hi sumen el teatre, els tallers musicals i de circ, la Santa Gresca al mes d'Abril i el concurs de cuina. 

l'Espai Jove l'Esbotzada comença l'any a ple rendiment i han presentat un programa, farcit d'activitats pel primer semestre. Es busca la implicació i participació del jovent del poble i s'hi combinen els tallers, concursos, activitats de lleure i també l'Okup'alt, un programa destinat a la formació de joves d'entre 16 i 24 anys, que ni estudien ni treballen. 

Les inscripcions ja son obertes per alguns dels actes d'aquest inici d'any

 

La programació està repartida en aquests primers 6 mesos de l'any, a part d'aquests actes d'inici també s'hi programen diversos tallers com el de rap o el de circ i també hi haurà espai pel lleure, com els concerts de la Santa Gresca a l'Abril, inclosa dins el Festival ítaca, o bé la sortida a Port Aventura també al abril. El programa no és un llistat tancat ja que hi haurà cabuda per incloure altres actes que vagin sortint al llarg d'aquests mesos.

La programació engega ja aquest proper Febrer amb el taller de teatre a càrrec de l'Elisenda Trias

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar