Publicitat
Publicitat

Primera sessió del Taller de Robòtica per nens i nenes

La Biblioteca Victor Català ha programat tres sessions d'un taller de robòtica per mainada. L'objectiu d'aquesta activitat es el foment del treball en grup i apendre les primeres nocions de com funciona un robot.

La Biblioteca de l'Escala ofereix als més petits, tres sessions d'introducció a la robòtica. Es tracta de tres tallers on els nens i nenes podran apendre les nocions bàsiques de com funciona un robot, però sobretot l'experiència d'apendre compartint tot treballant en grup. 

L'activitat està programada en tres sessions o parts. Aquesta primera més introductòria  per tal de conèixer el funcionament bàsic i el procés de creació. Després els alumnes ja introduiran conceptes de programació per tal de fer els moviments essencials del futut robot. 

Els nens i nenes teníen a la seva disposició una caixa de peces i el material necessari per poder donar vida al que segurament serà el seu primer robot. La primera sessió va estar molt concoreguda i s'hi van presentar infants de 6 a 14 anys, repartits en 2 grups d'edat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar