Publicitat
Publicitat

Nova dinamització de l'espai jove l'Esbotzada

El regidor de joventut i habitatge, Marc Frigola mostra la seva voluntat de continuar implicat en política. Lamenta la gran quantitat de vivendes ocupades a l’Escala i es mostra compromès en ajudar els qui més ho necessiten. 

Marc Frigola tenia només 21 anys el 2019, en les últimes eleccions municipals. És el regidor més jove del plenari municipal de l'Escala i considera l'experiència viscuda en l'equip de govern portant l'àrea de joventut -des de l'estiu passat també la d'habitatge- molt satisfactòria. Tant com que està convençut de tornar a formar part de la candidatura de progrés.

A l'entrevista d'aquesta setmana al programa La Casa de la Vila, Frigola es mostrava preocupat per l'alt índex d'ocupacions d'habitatge que hi ha a l'Escala, entre 80 i 90.

Però el que realment el motiva és la gestió de l'àrea de joventut. Val a dir que està a punt de sortir la programació del primer semestre d'aquest 2023 a l'Espai Jove l'Esbotzada, que ampliarà sensiblement l'oferta de l'any passat.

Frigola entén l'Esbotzada com una bona alternativa a les pantalles, ja sigui la del mòbil, de la tablet o del PC que tanta addicció generen, especialment al sector d'edat jove.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar