Publicitat
Publicitat

El Camp de Futbol de l'Escala comença a agafar color verd

S'inicia la instal·lació de la nova gespa del Camp de Futbol de l'Escala. Malgrat les condicions meteorològiques poc favorables de les darreres setmanes, s'espera que la nova gespa estigui ja colocada a finals de febrer. 

El Camp de Futbol de l'Escala comença a agafar color verd. Des de fa pocs dies, els tècnics i operaris estan instal·lant el que serà la nova gespa del Camp de l'Escala. 

Una de les obres més importants dels darrers anys a l'Escala avança amb bon ritme, la nova gespa artificial ja cobreix una part del camp, i els opararis estan treballant a fons en la instal·lació de la nova  catifa verda per on rodarà la pilota. El procés d'instal·lació acabarà a finals de febrer, tal i com en explica en Boran Minic, regidor d'esports de l'Ajuntament de l'Escala. 

 

A nivell tècnic és un repte molt important, la gespa serà de primera qualitat i el procés d'instal·lació ha de ser molt curós. Així ens ho explica el cap tècnic de l'obra Marc Modulell. 

També es cert que les condicions meteiorològiques no han acompanyat pas gaire els darrers mesos, amb humitat molt elevada i algunes pluges. En  Marc Modulell destaca aquest imprevistos, però també la voluntat de que l'acabat del procés sigui perfecte.

En aquest mateix sentit s'expressa Boran Minic

Aquest matí, el blanc de la glaçada de primera hora cobria part de la nova gespa, però pròximament el verd agafarà tot el protagonisme d'un Camp de Futbol renovat. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar