Publicitat
Publicitat

2023 il·lusions en tiquets de compra

El ciutadà francès Francis Martin és el guanyador dels 2023 euros en vals de compres al comerç de la UBET. El tiquet amb el número coincident amb el primer premi del sorteig del Nen va ser donat des de la joieria Fiona.

Comprar al comerç local té premi. Tant com 2022 euros en vals de compra als comerços associats a la UBET. I el ciutadà francès n'ha estat el guanyador.

La butlleta guanyadora s'havia donat amb una compra feta a la joieria Fiona, comerç que ja el 2014 havia donat un premi de la UBET, llavors era el viatge. Eloi Ballesté, el seu propietari és un convençut de la bondat de campanyes com aquesta "2023 il·lusions".

El guanyador podrà gastar-se 200€ al mes al comerç local -excepte l'estiu, juliol i agost- durant deu mesos, un d'ells, 223 euros.

La d'enguany és l'última campanya organitzada per Dani Espinal, que ja comença a pensar ara en organitzar la seva última assemblea de socis, en la mesura que ell i la seva junta acaben mandat i no tenen pensat continuar.

Per cert, a banda de la campanya 2023 il·lusions, Espinal ha facilitat dades de la utilització de la pista de gel i parc d'aventura. Segons l'empresa que les ha explotat, al llarg de tota la campanya nadalenca van entrar-hi poc més e 3000 usuaris.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar