Publicitat
Publicitat

El sènior masculí ha demanat tres jugadors als Reis Mags

La primera jornada de 2023 acaba amb victòria per al sènior masculí del CB l'Escala. L'any passat perdia a Castelló per un punt de diferència. Aquest ha estat el tercer triomf del curs i ha servit per abandonar l'última posició de la lliga de Segona Catalana. L'equip de Toni Espinosa ha fet la carta els reis demanant tres jugadors.

El sènior masculí del CB l'Escala durant aquestes festes ha fet també la carta als Reis Mags. Han demanat sobretot que no hi hagi més lesions i que s'afegeixin dos jugadors a la rutina de l'equip que és entrenat per Toni Espinosa. 

També han escrit un altre desig que no saben si es complirà, ja que no depèn d'ells. Al vestidor li agradaria que tornés a vestir-se de curt Pau Esponellà.

Els jugadors són conscients que Esponellà està centrat en altres projectes i que serà complicat que torni.

Aquestes declaracions dels jugadors Enric Espinosa i Joan Mitjanas s'han enregistrat després que el sènior masculí de bàsquet guanyi el primer partit de l'any contra el Ripoll per 70 a 50. L'equip no guanyava des del 8 d'octubre i gràcies al triomf l'equip ha abandonat l'última posició.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar