Publicitat
Publicitat

Ple a la quina del CER

El CER recupera l’esplendor de les sessions de quina, després de dos anys de no poder-se celebrar. Satisfacció per la bona afluència de totes les sessions, en una activitat que ajuda a finançar les activitats del centre al llarg de l’any. 

La sala d'actes del CER ha presentat un aspecte magnífic els dies de quina d'aquestes festes, l'última d'elles divendres passat, dia de Reis. No se n'havia fet des d'abans de la pandèmia. I s'ha ben demostrat que és una tradició ben arrelada i que la gent en tenia ganes, vist com s'ha omplert la sala en cadascuna de les sessions d'aquesta temporada.

La represa de les sessions de quina s'ha fet amb algun canvi en la dinàmica de premis. S'ha substituit el sistema de punts que s'aplicava fins a 2019 i s'ha recuperat el de premi directe que el jugador guanyador s'enduia immediatament després de cada partida.

La bona afluència de jugadors ha provocat d'una banda que la sala s'omplís en cadascuna de les 4 sessions programades aquest any, però també que la competència fos màxima entre els assistents.

La quina ha estat històricament una de les principals fonts d'ingrés econòmic del CER per a finançar les seves activitats pròpies que desenvolupa al llarg de l'any.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar