Publicitat
Publicitat

Rebuda multitudinària a Melcior, Gaspar i Baltasar

Gran rebuda a Melcior, Gaspar i Baltasar a l'Escala. Enguany els tres reis han arribat amb vaixell a la Platja per després rebre els més menuts al campament instal·lat a l'aparcament de Ca Les Monges.

L'Associació Skalamàgica, encarregada des de fa un parell d'anys d'organitzar l'arribada dels Reis d'Orient a l'Escala, fa una bona valoració de la proposta d'aquest any. I és que cal recordar que aquesta edició ha estat la primera que l'entitat gestiona sense normatives a causa de la pandèmia.

 

I és que després de dos anys complicats on la tradicional cavalcada no s'havia pogut fer amb normalitat, els Reis aquest any si van arribar amb vaixell a la Platja, on els esperava un nombrós públic.

La cavalcada s'iniciava des de la Riba on hi havia el tradicional toca mans a tots els presents, especialment els nens i nenes. Tota la comitiva reial passava pels carrers Enric Serra, del Mar, passeig Lluís Albert i avinguda Ave Maria, per acabar la festa al campament instal·lat a l'aparcament de Ca les monges, on la comitiva era rebuda per l'alcalde de l'Escala, Josep Bofill, que entregava als Reis la clau màgica per poder accedir a totes les cases.

 

L'associació agraeix la col·laboració de persones, entitats i comerços que han fet possible la bona gestió de l'arribada dels reis d'Orient.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar