Publicitat
Publicitat

89603, 1r Premi de la Loteria del Nen, venut a l'Escala

L'Anxova Milionària de l'Escala entra a la història de la Loteria Nacional vennet el primer premi del Sorteig del Nen, amb el número 89603 i repartint 80 milions d'euros. Ruixats de cava i emoció  el divendres convertits en una crida al seny aquest matí, tres dies després de la gran notícia.



En Tomás Ramos i en Paco Torres són només dos dels centenars d'afortunats amb el primer premi de la loteria del Nen de la Loteria Nacional. En Paco i en Tomás havien comprar un dècim cadascun del número 89.603, del qual l'adminsitració de l'Escala L'anxova Milionària n'havia venut un total de 400 dècims. Premiats cadascun amb 200 mil euros això fa una xifra de 80 milions repartits des de l'Escala.Tres dies després del premi, en Fèlix Pons encara no s'havia refet de l'allau de sensacions pel fet d'haver canalitzat la distribució d'un premi d'aquesta quantia, el més important donat mai des de l'Anxova Milionària.

En Fèlix no s'estava de recordar el tip de plorar que s'ha fet escoltant els clients afortunats.

Però després de la festa, després de la rauxa i dels ruixats de cava, avui és un dia per a demanar seny. De fet, el protocol d'actuació està molt establert.

Per a l'administració de loteria, però, el millor premi rebut és la publicitat que genera haver donat un premi com aquest.

La trascendència d'un premi com aquest va provocar que minuts després de saber-se que havia caigut a l'Escala, desenes de curiosos es van acostar fins al carrer Enric Serra, al davant de l'Anxova Milionària. Abraçades, emoció, brindis i ruixat de cava. I satisfacció generalitzada. Entre els qui s'hi van acostar, l'alcalde, Josep Bofill, que comentava la bona imatge i difusió que donarà un premi com aquest al municipi.

Però després de la festa, en Fèlix Pons ha volgut avui recordar que, malgrat que ell se sent molt afortunat, el sector dels venedors de loteria està passant per un mal moment.

L'estadística demostra que l'Anxova Milionària és una administració afortunada. I és que des de la seva creació, l'any 1986, ha repartit nombrosos premis importants -cap, és clar, de la trascendència ni quantia d'aquest primer premi del dia del nen-. L’any passat, per exemple, pel sorteig extraordinari del Dia del Pare, va repartir 3,9 milions d’euros. El 2015 va fer dos números anteriors al primer premi de la Loteria Nacional, i al 2014 va repartir gairebé 14,5 milions d’euros en premis, entre ells el més gran de la història a les comarques gironines, 12.330.000 euros amb el Gordo de la Primitiva. El desembre de 2006 també va repartir 9 milions d’euros. Només sis mesos abans, ja havia tocat un altre primer premi, que en aquella ocasió va deixar 3 milions d’euros a l’Escala. Exactament la mateixa quantitat que es va repartir amb el primer premi del sorteig del 24 de maig de 2007. L’any 2004 es va vendre el primer premi del sorteig del dijous del mes de gener, situació que es va repetir el gener de 2016.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar