Publicitat
Publicitat

Últims dies de pista de gel

Satisfacció generalitzada i bona acollida de la pista de gel, novetat principal de la campanya nadalenca que s'acaba diumenge vinent. El preident de la UBET en parla amb satisfacció i enllaça ja amb la campanya de rebaixes que engega dilluns.

L'arrencada no va ser fàcil i les altes temperatures van fer témer per la seva continuïtat, ja que per mantenir el gel de la pista el consum de carburant del grup electrògen llogat per a l'ocasió era molt més elevat del previst. Superat aquest escull, l'assistència de públic ha estat molt bona, especialment en horari de tarda i especialment de patinadors vinguts de fora de l'Escala. Per al president de la UBET s'han cobert expectatives.

Diumenge vinent, 8 de gener, és l'últim dia d'obertura de la pista i del parc d'aventura. L'horari d'obertura en dies laborables com avui és de quatre de la tarda a nou del vespre. I en dies festius com de demà fins diumenge, s'avança l'horari d'obertura a les onze del matí. El preu per patinar és de 6 euros els 30 minuts; 5 euros per entrar al parc d'aventura; i de 8 euros el pack combinat de patinatge més parc d'aventura.Tres dies doncs més, els últims, per gaudir d'una pista de gel natural a l'Escala. Després, just l'endemà, engega la campanya de rebaixes.

A nivell del comerç local, auqest 2023 que hem engegat serà marcat també per la finalització del mandat de la junta presidida per Dani Espinal. El mes de març és quan se sol celebrar l'assemblea general de socis. En aquesta ocasió serà la que marcarà la finalització de mandat. Espinal i la seva junta han expressat del dret i del revés que no optaran a repetir mandat. A hores d'ara, però, no tenim coneixement que hi hagi cap comerciant predisposat a agafar el relleu.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar