Publicitat
Publicitat

40a Mostra Col·lectiva d'Artistes Escalencs

L'Escala recupera la Mostra Col·lectiva d'Artistes Escalencs després de dues edicions suspeses. Ahir a la nit va fer-se la inauguració de la mostra a l'Ajuntament on es va aprofitar per homenatjar a Francesc Xavier Vila.

Ahir a la nit va inaugurar-se a la sala d'exposicions de l'Ajuntament la 40a Mostra Col·lectiva d'Artistes Escalencs. Una activitat que torna després d'una pausa de dos anys. Ho fa amb la mateixa vitalitat de sempre i per demostrar una vegada més la varietat d'estils artístics del municipi. 

  

Una mostra amb un llarg recorregut i segurament una de les primeres activitats populars per mostrar al públic el treball plàstic d'artistes anònims o que poques vegades fan exposicions. Una activitat que ara complementa perfectament propostes com les mostres d'artistes locals de l'estiu, les exposicions de l'Alfolí o l'activitat cultural de recent creació Les Muses Art.

Un acte que va servir d'homenatge a Francesc Xavier Vila Mitjà, organitzador i creador de la mostra.

 

I com ja és tradició, l'acte el tancava un concert del Cor Indika, dirigit per Ramon Manent. Un concert que va comptar amb sorpresa, perquè van interpretar-se dos temes molt vinculats a Víctor Català / Caterina Albert recuperats del Cançoner Popular de Catalunya.

  

La mostra està instal·lada a la nova sala d'exposicions de l'Ajuntament i es pot visitar fins al proper vuit de gener.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar