Publicitat
Publicitat

Tortells pels escalencs de més de 90 anys

L'Escala reconeix i fa un homenatge a les persones del municipi majors de 90 anys. Alcalde i regidors es desplacen a casa seva i els obsequien  amb un tortell, una tradició que torna després de la pandèmia.

Aquest 2022 l'Escala ha recuperat dues de les tradicions que la pandèmia va aturar.Dilluns passat, dia de Sant Esteve tornava el Benvingut nadó, un homenatge a totes les famílies que durant l'any han tingut mainada.

Aquesta setmana també ha tornat el repartiment de tortells als escalencs més grans de 90 anys, aquest 2022 unes 90 persones.És una manera de reconèixer la seva trajectòria. L'alcalde Josep Bofill, acompanyat de la regidora Ramona Viella, estan repartint tortells a totes aquelles persones més grans de 90 anys, una activitat que s'ha convertit en tota una tradició.L'objectiu és fer un reconeixent a la seva trajectòria vital tot  fent-los arribar l'estima i respecte de tota la població.Aquest 2022 s'entreguen un total de 90 tortells.L'ajuntament encarrega els tortells a les diferents pastisseries del municipi.Els majors de 90 anys els reben amb sorpresa i agraïts.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar