Publicitat
Publicitat

Muses Art, una mostra de vitalitat artística

Aquesta tarda s'estrena la primera mostra d'art contemporani Muses Art, que programa activitats amb una quarantena d'artistes en un itinerari artístic per 25 punts diferents de l'Escala. Per al regidor de patrimoni és una mostra de la vitalitat artística de l'Escala.



Amb aquesta voluntat, avui comença a caminar aquesta primera mostra d'art contemporani. L'acte d'obertura està programat a l'Alfolí de la Sal, amb una trobada de tots els participants i organitzadors d'aquesta mostra que s'allargarà fins el vespre de dissabte amb exposicions, tallers, performances, xerrades i pintura en directe.

Així ho explicava el regidor de patrimoni, Martí Guinart, a l'entrevista setmanal de La Casa de la Vila. Entrevista en la qual va explicar la voluntat de la seva àrea de signar convenis de col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Autònoma de Barcelona en diferents projectes de cooperació entorn temes de patrimoni.El primer d'ells, amb la UPC, per fer reconstruccions virtuals d'elements patrimonials.

Amb la UPF i, amb col·laboració del MAC-Empúries, per investigar els nuclis d'hàbitat a la muntanya de Vilanera.

I el tercer, amb l'Autònoma (UAB) per a la investigació de les restes del Neolític, també a la zona de Vilanera.

Va ser una entrevista on també va parlar de la recent reunió entre museus a Barcelona on es va plantejar la proposta de creació d'un itinerari europeu de cementiris i patrimoni funerari, on s'hi inclouria el cementiri mariner de l'Escala.

L'entrevista íntegra es pot escoltar encara a través del web canal10.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar