Publicitat
Publicitat

Molt bona acceptació del programa Toca-la Sam a Canal 10 Empordà

El programa musical de canal 10 Empordà, Toca-la Sam, presentat per Jordi Piqué ha tingut molt bona acceptació entre el públic. Amb bones xifres d'audiència i molts dels artistes contents amb el contingut. Aquest cap de setmana serà protagonista al programa de ràdio '80 Años de mis noches sin ti', on es vincularà amb el programa dedicat als Pescadors de l'Escala.

El programa musical 'Toca-la Sam' de Canal 10 Empordà, ha encaixat molt bé entre le públic. Les audiències registrades mostren un alt interès per aquest programa igualment que els artistes a qui es dedica cada capítol. Doncs algunes d'elles fan arribar la seva felicitació en Sam. 

 

Qui s'ha posat en contacte recentment amb en Sam ha estat Maria Esperanza Ortiz, presentadora del programa radiofònic de Ràdio Nacional Paraguay '80 años Mis noches sin ti', un programa on aquest dissabte es vincularà amb el programa dedicat als Pescadors de l'Escala.

Pel que fa a el programa Toca-la Sam finalitzarà la primera temporada aquest desembre, i tornarà pròximament després d'una breu pausa per preparar les noves propostes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar