Publicitat
Publicitat

L'escola Empúries recull 850 euros a la xocolatada per la Marató de TV3

L'escola Empúries ha recollit 850 euros per la lluita contra la salut cardiovascular, la causa per la qual lluitarà, enguany, la Marató de TV3. Aquesta xifra s'ha aconseguit gràcies a la xocolatada que ha organitzat el centre. També a l'Escala, el mateix dia de la Marató, el CER organitzarà una nova xocolatada.



Ell és en Zied, un dels alumnes que ha participat en les activitats que l'escola Empúries ha impulsat per recaptar diners per la Marató de TV3, aquest any la xifra ha fregat els nou-cents euros. Enguany, la causa escollida ha estat la salut cardiovascular. Aquest tipus de malalties són les que afecten el cor i el sistema vascular i són la principal causa de mort als països desenvolupats.

Doncs bé, l'Empúries un any més s'ha mobilitzat fent jocs als diferents patis del centre per fomentar l'esport i el treball en equip al matí i a la tarda xocolatada. La mainada dimecres s'ho ha passat d'allò més bé. Així ens ho confirmaven la Jana, la Sofia i l'Ymat...

Els mestres d'Educació Física, Josep Maria Ferrer i Jordi Garcia, han estat els organitzadors d'aquests jocs que tenien com a protagonistes els antifaços, els aros i les pilotes, entre d'altres.

 

El centre està content per la xifra aconseguida, vuit-cents cinquanta euros.

En Lluís ha volgut enviar un missatge. És aquest...

El dia gran de la Marató serà el pròxim diumenge 18 de desembre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar