Publicitat
Publicitat

El Trifàsic omple de lleure la Sala Polivalent

La Sala Polivalent torna a acollir el parc infantil Trifàsic. Segon any que es programa pel pont de la Puríssima, amb la sala gran plena d'inflables i la sala petita com a sala de jocs de taula per a totes les edats. Avui i demà, últimes jornades en horari de tarda, de quatre a vuit.

El que havia estat el parc infantil de Nadal ha tornat a obrir portes unes setmanes abans, coincidint amb el pont de la Puríssima, com ja es va fer l'any passat. Un part promogut des de l'àrea de joventut i que centra el gruix de la programació amb els inflables que omplen la sala gran de la Sala Polivalent. Tots els models d'inflable, des de les edats més primerenques fins a ratllar l'edat d'adolescència per cremar energies i que coincideix amb dies de pont pel que fa a horaris escolars. Una bona excusa per sortir de casa a cremar energies i desconnectar de pantalles. La jornada d'estrena, com anys anteriors, no sol ser la que nota més afluència. De tota manera, des de l'organització se'n feia un bon balanç, a l'espera que tant avui com demà hi passi més gent. De moment, ahir es van registrar més de 80 entrades infantils (els adults no es comptabilitzen).Els qui hi assisteixen poden compatibilitzar dos ambient ben diferenciats. D'una banda, l'activitat més física dels inflables, a la sala gran. I de l'altra, els jocs de sobretaula, a la sala petita, a primer pis. Desenes de propostes de jocs oferts per Família Intrèpida que els infants poden utilitzar lliurement, si bé l'organització proposa una temàtica cada dia. Així, ahir es proposaven jocs matemàtics; avui el fil conductor seran jocs de llengua i socialització i demà es proposaran jocs d'estratègia. Un espai propici, a més, per compartir el joc entre pares i fills.A baix, mentre els infants corren i salten pels diferents inflables, els familiars i acompanyants poden descansar una estona al bar, gestionat, un any més per l'AMPA de l'escola Esculapi.

L'any passat es va cloure el Trifàsic amb un balanç positiu de canvi de dates, de Nadal al Pont de la Puríssima. Des de l'AMPA de l'Esculapi es veu bé, si bé no es disposen de dades suficients encara per valorar si és millor el pont  o la setmana entre Nadal i Cap d'Any.

El Trifàsic continua encara avui i demà, en horari de quatre a vuit del vespre. El preu de l'entrada és de 3€, els infants a partir d'un any; gratuït per a pares o acompanyants adults. A la Sala Polivalent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar