Publicitat
Publicitat

El cicle Clàssics l'Escala Empúries tanca temporada a l'Alfolí de La Sal

Jordi Mas i Bernardo Rambeau tancaran, aquest dissabte, el cicle de concerts del Clàssics l'Escala Empúries amb un concert a l'Alfolí de la Sal. La veu del tenor Jordi Mas i la guitarra de Fernando Rambeau interpretaran obres de Benjamin Britten, Robert Gherard i els catalans Carles i Felip Pedrell. 

L'Alfolí de la Sal serà la seu aquest proper dissabte a les 18h del concert que tancarà la temporada del cicle Clàssics l'Escala Empúries. Hi actuaran el tenor Jordi Mas i el guitarrista Bernardo Rambeaud, una parella de músics que interpretaran un repertori encapçalat per dos dels compositors catalans més importants del segle XX, Carles Pedrell i Felip Pedrell. En el concert també interpretraran peces d'en Benjamin Britten i Robert Gherard. 

Jordi Mas es un Tenor català amb un domini excel·lent tant de l'òpera com de l'oratori, i en Fernando Rambeaud és un guitarrista clàssic, amb una àmplia trajectòria internacional i professor titular de la Facultat d'Arts de la Universitat Nacional de la Plata, a Argentina. 

El clicle l'Escala Empúries tanca amb aquest darrer concert, una temporada on ens ha portat un total de 14 concerts. l'Església de Sant Martí d'Empúries n'ha acollit una gran part, mentre que l'Església de Sant Pere a l'Escala i l'Alfolí de la Sal, també han estat l'escenari d'altres concerts. El Clicle de Concerts l'Escala Empúries és un festival de música clàssica que gairebé arriba als 30 anys d'existència. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar