Publicitat
Publicitat

L'Escala 10 entrega 1.100 euros en premis

L'Escala 10, la campanya sorgida com alternativa al Black Friday de la UBET, ha celebrat el sorteig de 1.100 euros en premis. Han estat 10 dies seguits de promocions relacionades amb el número 10 amb bona participació de comerços i clients.

Un total de 23 establiments comercials de l'Escala adherits a la UBET, la Unió e Botiguers i Empresaris Turístics del municipi, han participat a la campanya l'Escala 10, 10 dies amb descomptes i promocions relacionades amb el número 10.El plató de Canal 10 Empordà ha estat l'escenari del sorteig que ha premiat 10 tiquets de compra dels dies de la promoció  amb 100 euros, i un onzè amb un sopar per a dues persones valorat en aquesta quantitat en un restaurant de l'associació.Com s'ha anat explicant, aquesta iniciativa vol ser una alternativa a campanyes com el Black Friday i el Cyber Monday , que realment s'han convertit en setmanes de promocions, inassumibles pel comerç de proximitat.

Des de la junta de la UBET s'ha mostrat també satisfacció ja que dos comerços que recentment s'han adherit a l'entitat han entregat premis del sorteig.

El comerç escalenc és a punt per la campanya de Nadal , des d'avui amb la campanya d'advent, divendres l'encesa de llums de Nadal i a partir d'aquí un munt d'activitats fins passat Reis.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar