Publicitat
Publicitat

Nova pista de pàdel, nou skateparc i nou parquet al pavelló

L'Escala tindrà una tercera pista de pàdel i un nou skateparc. Així ho ha anunicat el regidor d'Esports, Boran Minic. Els treballs que haurien d'estar enllestits el primer trimestre de 2023. El consistori també es planteja canviar el parquet del pavelló. Minic ha posat xifra al que valdria posar la piscina al dia, 300.000 euros.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de l'Escala, Boran Minic, ha aprofitat la entrevista als mitjans de comunicació per anunciar projectes que es duran a terme a curt termini. Un d'ells serà la nova pista de pàdel, la tercera, que s'ubicarà a l'aparcament de la piscina, on actualment hi ha l'skateparc. Els treballs començarien al gener.

L'skateparc canviarà de lloc. El nou espai serà el descampat que hi ha just al costat de la guarderia Ballmanetes. El projecte costaria uns 150.000 euros.

El consistori està estudiant canviar el parquet del pavelló. I és que té trenta-cinc anys d'edat.

En l'entrevista també es va abordar el tema de la piscina. L'Ajuntament ha fet una auditoria i ja sap la xifra per posar al dia l'equipament.

Minic també va parlar sobre les obres del camp de futbol. Informava que el canvi d'herba s'hauria d'acabar passat festes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar