Publicitat
Publicitat

Isac Lucas i David Parra deixen els seus equips; Kike Sánchez, lesionat

El segon porter que havia tingut aquestes últimes temporades s'ha desvinculat del primer equip del FC l'Escala. Isac Lucas, que deixava l'Albons per fitxar pel conjunt escalenc, ha iniciat un nou projecte. A partir d'ara defensarà els colors de la Unió Esportiva Torroella.



Aquestes van ser les primeres declaracions de la nova temporada del segon porter Isac Lucas. L'albonenc no ha tingut minuts i ha decidit desvincular-se del primer equip del FC l'Escala per emprendre una nova aventura a la UE Torroella, equip dirigit per David Bonmatí que milita al grup 1A de Segona Catalana. Coincidirà amb exjugadors del club blaugrana Antonio Montenegro, Joel Capel, Dani Resta i David Blanco.

Encara en clau Primera Catalana, el Mollet i l'entrenador David Parra han separat els seus camins. Diumenge passat, els molletans perdien contra l'Escala i aquesta setmana hi ha hagut moviment al Vallès Oriental. L'escollit és Arnau Basagaña, de 29 anys. Aquest és el tercer canvi a les banquetes. Els primers van ser el Figueres i el Palamós.

I informar també que Kike Sánchez s'ha lesionat. L'escalenc que competeix amb el Constança mallorquí s'ha fracturat el cinquè metatarsià del peu mentre entrenava. Sánchez tornaria passat reis.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar