Publicitat
Publicitat

El Càmping Ïlla Mateua fa una donació de 20.000 euros a Càritas

Càritas de l'Escala podrà contractar un nou tècnic d'intervenció educativa, gràcies al donatiu de 20.000€ del Càmping Ïlla Mateua. Com a torna, Càritas lliura una placa que acretida el camping com a "Empresa amb cor".

En el marc del seu projecte de responsabilitat social, el Càmping Ïlla Mateua ha complert per divuitena vegada, amb la donació de part de la seva facturació a causes solidàries. En un any de recuperació de certa normalitat econòmica després de l'impàs que provocà la pandèmia, la xifra de la donació iguala la que s'havia fet els anys 2018 i 2019, és a dir, 20.000 euros. El 2020 no es va fer aquest acte i l'any passat, 2021, el donatiu es va reduir a 12 mil euros.Com l'any passat, la donació es canalitza cap a Caritas de l'Escala. En aquesta ocasió perquè pugui contractar una tècnica per a completar el servei d'intervenció educativa, pensat pe ajudar la mainada en edat escolar de famílies vulnerables a no perdre el fil dels seus estudis.

Entre la representació política es va notar l'absència del govern municipal, donat que just l'acte coincidia just a l'hora que s'estava celebrant el ple ordinari de l'Ajuntament. Va excusar la presència de l'alcalde, el militant i exdirigent socialista Rafel Bruguera.Com a novetat d'enguany, Càritas va voler reconèixer el gest del càmping lliurant una placa que acredita Ïlla Mateua com a "Càmping amb cor".

A l'acte d'ahir, tant Eva Trias com Miquel Gotanegra van coincidir a qualificar la temporada turística que hem deixat enrere com la de la recuperació després de l'impàs provocat per la pandèmia.

Mentrestant, Càritas continua fent una tasca d'ajuda a les famílies més desvalgudes, sempre amb contacte amb l'àrea de serveis socials.

L'acte d'ahir es va convertir en un esdeveniment ben concorregut, amb nodrida presència del teixit social i polític tant local com territorial. Després dels parlaments i l'acte d'entrega de la placa, tots van poder compartir un bon aperitiu.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar