Publicitat
Publicitat

Norbert Tauler s’emporta una gran experiència del Ciutat de Barcelona

Norbert Tauler s'ha estrenat per primera vegada al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. El palista del CTT CER s'ha enfrontat contra l'actual campió de l'Àfrica, el nigerià Quadri Aruna, que a més era el vigent campió de la competició. Tauler ha perdut per 3 a 0, però valora l'experiència positivament.

El palista del CTT CER l’Escala, Norbert Tauler, ha debutat en el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que s’ha disputat a la salle Bonanova. Tauler, de dinou anys, s'ha enfrontat al nigerià Quadri Aruna, de trenta-quatre, vigent campió del trofeu, actual campió de l'Àfrica i el quinzè rànquing mundial. El palafrugellenc va perdre per 3 a 0, després de catorze minuts de joc, amb els resultats d'11 a 5, 11 a 7 i 11 a 6.

{{ tall Norbert Tauler, palista del CTT CER l'Escala }}

Que casa nostra sigui escenari d'aquest tipus d'esdeveniments omple d'orgull als palistes i també aficionats catalans. És complicat veure tan nivell en un mateix dia i en un mateix espai.

Finalment, el guanyador d'aquesta edició trenta-cinc ha estat l'austríac Robert Gardos després de vèncer a la final el francès Alexandre Cassin.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar