Publicitat
Publicitat

L'Escala i Figueres, equips de l'Alt Empordà, regnen la Primera Catalana

Roger Fortuny és el davanter destacat del FC l'Escala de les dues últimes jornades. Aquesta jornada ha capgirat el gol inicial del Mollet amb dos gols a la segona part. Fortu feia el gol dels tres punts la setmana passada contra el Parets. Dos resultats que serveixen per mantenir el liderat del grup 1 de Primera Catalana.

Es torna a repetir el mateix capítol. Primer marquen els visitants en el primer quart d'hora de joc i els escalencs remunten a la represa. El visitant i jugador del Mollet, Lars Carrillo, trencava l'empat a 0 inicial després de superar a Nacho Ferreti. Amb aquest resultat s'arribava al descans. El tècnic Arnau Sala va moure fitxa per revolucionar la segona part. Van entrar Zou Moustakim, Marçal Saenz i Roger Fortuny.

Fortu va tornar a ser el jugador salvador. Empatava el duel a 1 gràcies a la bona assistència d'Alex Sánchez i remuntava amb un gol, de cap, després de la passada de Marc Bech.

Els escalencs tanquen la jornada líders amb 24 punts.

El segon classificat continuarà essent el Figueres, amb 19 punts, després de guanyar per la mínima amb el gol de Pol Blay a la segona part. Quart triomf consecutiu.

El nou tercer és el Lloret després de guanyar el Caldes per 3 a 2. Quart és el Banyoles amb la victòria per 2 a 1 contra el Bescanó, cinquè el Granollers, que ha guanyat 3 a 2 al Torelló. En el minut 60, el resultat era d’empat a 2. I en el 67, Maude Baldeh va fer la diana dels tres punts.

I el Palamós agafa aire després de la victòria d’aquesta jornada a casa contra el Can Gibert. El resultat 1 a 0. Marcava Guillem Falgueras en el 25. És el primer triomf del nou tècnic Alex Redondo.

El qui s'ha complicat la vida ha estat el Bescanó amb la tercera derrota consecutiva. Ocupa l'antepenúltima posició.