Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala s'enfronta al Mollet a Vilamalla

El primer equip de futbol torna a jugar a Vilamalla aquest cap de setmana. S'enfrontarà al Mollet, un equip que posa les coses difícils als equips de la part alta. També aquest cap de setmana estarà marcat per la participació de Norbert Tauler al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de tennis taula.

El FC l'Escala juga diumenge a les 12 contra el Mollet a Vilamalla. Els escalencs venen de guanyar el Parets per 2 a 1 mentre que els molletans arriben a la cita havent empatat a 2 contra el Granollers. Pel que fa a la classificació, l'Escala és líder amb 21 punts i el Mollet és tretzè amb 6.

{{ tall Arnau Sala, entrenador del FC l'Escala }}

El màxim golejador de l'Escala és Ignasi Massó amb cinc dianes mentre que el màxim golejador de l'equip rival és Alejandro Suárez amb dues. El Mollet és un equip que fa pocs gols, en porta cinc, i també és un conjunt que en rep pocs, deu en vuit jornades. I en relació a l'Escala, porta catorze gols fets i set de rebuts.

El juvenil preferent té partit dissabte a les quatre contra el Mataró, el cué de la categoria. I en bàsquet, els sèniors masculí i femení juguen fora. El masculí a la pista del Santa Coloma de Farners i el femení a la pista del Blanes. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar