Publicitat
Publicitat

Robert Bosch no repetirà com a cap de llista de JxC

Si no hi ha canvis el PDeCAT i Junts per Catalunya aniran per separat a les eleccions municipals de 2023, també a l'Escala. L'actual portaveu de Junts i militant del PDeCAT, Robert Bosch, ja ha confirmat que no en serà el cap de llista.

L'actual portaveu del grup municipal de Junts per Catalunya a l'ajuntament de l'Escala, Robert Bosch, ha dit que no repetirà com a cap de llista a les municipals de maig de 2023.Juntament amb Vishal Shahani són els dos regidors que va sumar la llavors confluència entre el PDeCAT i Junts.Junts per Catalunya ja ha anunciat que Jordi Roura serà l'alcaldable, Bosch no ho serà pel PDeCAT.Tot i els entrebancs sorgits entre PDeCAT i Junts a nivell nacional, i a menys dedicació de Bosch a la política municipal per motius professionals, que en algún cas van pressuposar que deixaria el càrrec de regidor, ha decidit acabar la legislatura.

A les properes municipals PDeCAT i Junts es presentaran per separat , disminuïnt notablement la possibilitat d'obtenir regidors.Bosch creu que el PDeCAT farà un bon equip.

Respecte la política municipal creu que falta valentia dels governants, que haurien de tirar endavant projectes imprescindibles encara que la decisió no fos popular.Seria el cas de les urbanitzacions que encara no disposen de tots els serveis.

Un altre cas seria el de les energies renovables, on diu, cal escoltar els tècnics i aplicar solucions.

L'entrevista a La casa de la Vila es pot veure íntegre a la carta a www.canal10.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar