Publicitat
Publicitat

L'obra de teatre BANC BANG arriba al C.E.R. de l'Escala

El CER l'Escala ha programat una altre vetllada de teatre. l'Obra escollida ha estat una comèdia titulada Banc-Bang. Representada per la companyia de teatre amateur l'Olla dels Maiquiets, de Vilablareix. 

El C.E.R ha tornat a acollir una comèdia de teatre i de nou a càrrec d'una companyia amateur de Vilablareix, en aquest cas L'Olla dels Maiquiets. L'obra escollida era Banc-Bang, un retrat de situacions ben actuals i on segurament tots i totes ens podem sentir interpelats. 

  

 De fet, les reaccions del públic ja demostraven que aquesta comèdia ens portava molts tòpics de la vida qüotidiana. La sala del CER presentava molt bona entrada, i el públic va poder riure una bona estona. 

 L'Olla dels Maiquiets és una companyia de teatre amateur, el seu director ens resumia de forma breu el seu bagatge sobre els escenaris 

 

El CER L'Escala ha tancat amb aquesta obra la programació de teatre d'aquest 2022. Per al proper desembre ha programat un concurs de dibiux el dia 11, les sessions de quines a partir del 17 de desembre i finalment un acte relacionat amb la Marató de TV3 el proper dia 18. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar