Publicitat
Publicitat

L'equip de pàdel femení assoleix la permanència a Primera Categoria

El pàdel femení escalenc ha assolit la permanència a Primera Categoria, l'objectiu que es va proposar a principis d'any. La lliga començava a finals de gener, s'aturava a l'estiu i retornava a la tardor. Per sobre de la categoria on milita l'Escala hi ha la Divisió d'Honor, que seria la màxima.

L’equip femení de pàdel continuarà una temporada més a la Primera Categoria després de certificar la permanència. Les nou victòries aconseguides en els vint-i-dos partits disputats han fet que el conjunt escalenc segueixi militant un curs més en aquesta categoria. Els set triomfs a casa han estat clau per no patir. Totes les victòries han estat ajustades excepte dues. Contra el Blanes i l'Olot, l'equip va vèncer per 3 a 0.

L'últim partit ha estat a casa contra el GEiEG i el duel va acabar amb victòria visitant, per 1 a 2. La capitana de l'equip, Jennifer Varela, ens ha explicat que no s'ha patit massa per assolir la salvació.

Les palistes van encadenar fins a quatre victòries consecutives a principis de temporada. Després van estar sis jornades perdent fins que van retrobar-se amb el triomf. I les tres últimes victòries contra Olot, X3 Girona B i Hostalric han estat clau per assolir l'objectiu proposat. Pel que fa a la plantilla no hi ha hagut canvis.

Compte enrere per començar una nova temporada.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar