Publicitat
Publicitat

El Casal del Jubilat de l'Escala celebra la Festa del Soci

El Casal del Jubilat de l'Escala ha ofert als seus socis una festa amb un concert de l'acordionista Ferran Martínez i un generós pica-pica. La Junta actual del Casal del Jubilat ha volgut oferir al soci aquesta celebració com aregal de comiat. 

La sala polivalent del Casal del Jubilat de l'Escala es va omplir de sòcies i socis en una festa on el plat fort va ser el concert de l'acordionista Ferran Martínez. Més d'un centenar de persones es van apuntar a passar una tarda ben musical, on la cirereta de la festa era un pica-pica ben generós. L'organització ha volgut que la vetllada sigui rodona, i ha brindat als socis l'actuació d'un dels seus acordionistes preferits. 

L'assistència va ser un èxit, ja que la sala d'actes es va omplir de gom a gom. Des de la presidència fins i tot s'argumentava que va superar les expectatives

El Casal del Jubilat de l'Escala està en procés de renovació de Junta, l'equip actual ha volgut oferir als socis aquesta festa com a acte d'agraïment i comiat. En declaracions a Ràdio l'Escala i Canal 10 Empordà, Ramon Ministral feia una crida a que es presnetin candidatuires noves. 

Recordem que la junta actual del Casal acabarà el seu mandat a finals d'aquest any. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar