Publicitat
Publicitat

Promoció turística de l'Escala a París

Turisme de l'Escala ha participat aquesta setmana en una acció promocional promoguda des del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona a París. En aquest workshop s'ha pogut difondre els atractius culturals, gastronòmics i tradició pesquera de l'Escala.

L'àrea de turisme de l'Escala ha estat present aquesta setmana en un workshop organitzat des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona a la capital francesa, París. Davant una vintena d'agències genèriques i de multiproducte, es va poder projectar i difondre els atractius escalencs en els àmbits de la cultura, la gastronomia i la tradició pesquera. Per a la regidora de turisme de l'Escala, Marta Rodeja, es tracta d'una de les accions habituals per a difondre la marca de l'Escala en els entorns del perfil de client predominant en la temporada turística del nostre municipi.

Des de l'Ajuntament es fa un balanç satisfactori de l'acció, vist l'interès de la vintena d'agents turístics que hi van ser presents

Durant aquest esdeveniment de París, i un segon que es va fer a Lió, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona hi incloïa una presentació de la destinació, un workshop, una dinàmica de networking i s'arrodonia amb sopar còctel amb presència destacada del producte més emblemàtic de l'Escala com és l'anxova. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar