Publicitat
Publicitat

Cultura, patrimoni i esport

Ruta de senderisme per conèixer el patrimoni local, una de les moltes propostes que ofereix el municipi de l'Escala. Aquest cap de setmana es va gaudir de la zona de Les Corts.

L'Escala ofereix moltes propostes culturals i esportives, per conèixer millors la seva cultura, gastronomia i patrimoni. Entre elles hi trobem: la Visita cultural Sant Martí d'Empúries, les activitats esportives viu l'Escalao les diferents rutes de senderisme. Aquest cap de setmana es va celebrar una de les últimes rutes de l'any, ja que amb l'arribada de Nadal aquest tipus de propostes s'aturen per deixar pas a opcions més familiars. L'última va ser una ruta de senderisme circular per l'horta d'en Pere, Rec del Molí, Les Corts, Camp de les Aromes i la del Rec del Molí. Una opció per descobrir els aiguamolls i les zones de cultius de la vila.

Una opció que permet als participants a descobrir la flora i fauna de l'entorn. 

 

També s'aprofita per donar a conèixer el patrimoni històric del municipi, els cultius o l'arribada de la llum. La caminada apta per a tothom sempre va acompanyada d'una degustació de productes locals.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar