Publicitat
Publicitat

La Biublioteca Municipal de l'Escala viu una tardor farcida d'activitats

La Biblioteca Municipal de l'Escala va iniciar a l'Octubre una tardor plena d'activitats. L'oferta inclou l'activitat de biblionadons, les xerrades de Càrites , els tallers infantils, els grups de lectura i els cursos  aplicats a noves tecnologies. 

La imatge de les biblioteques com quelcom avorrit i de silenci sepulcral, ha passat a millor vida. Els espais de lectura, prèstec i consulta de llibres ens ofereixen moltes més activitats i La Biblioteca de l'Escala ens ha preparat una temporada de tardor on hi conviuen fins a 5 activitats diferents, ocupant bona part dels dies de la setmana.

I el novembre està dedicat a cursos o tallers de iniciació a noves tecnologies, destinats a públic major de 16 anys. Són 4 cursos de nivell bàsic, dedicats per exemple  a la gestió del núvol , al món de google, la iniciació a la fotografia digital i la construcció del nostre propi àlbum digital. Aquests cursos són gestionats i coordinats per la Diputació de Girona. 

Per acabar la tardor, la Biblioteca ofereix una nova sessió del filosofem, un cafè filosòfic centrat per parlar i debatre sobre un tema concret. Ja se n'han fet un parell a l'octubre i novembre però deguut a l'èxit, el públic ha demanat una sessió extra que es farà el proper mes de desembre.    

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar