Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala visita el camp del Granollers

El FC l'Escala vol allargar la bona dinàmica de resultats aquesta jornada a Granollers, un equip que lluitarà per aconseguir la primera victòria a casa. Per contra, el juvenil i el sènior masculí de bàsquet tenen com a objectiu retrobar-se amb el triomf. I l'equip +30 de tennis visita Lloret amb ganes de sumar el primer triomf a domicili.

El primer equip del FC l'Escala visita el camp del Granollers aquest diumenge a les 12 del migdia. Serà ja la jornada número 7 del grup 1 de la Primera Catalana. Els escalencs són líders i venen de guanyar contra el Mataró per 0 a 1 i els granollerins arriben després d'haver sumat empatat a 2 contra el Parets amb el gol en el temps afegit d'Ivan Garcia.

El juvenil després de perdre a Lloret jugarà demà dissabte a casa contra les Franqueses, de nou sense Armando Díaz. Els escalencs són novens amb 9 punts, que són les tres victòries, i les Franqueses són tretzens amb cinc punts, que són gràcies a una victòria i dos empats.

En bàsquet, el sènior masculí diumenge a les cinc té enfrontament a Cassa, un equip que té el mateix nombre de victòries que de derrotes. Els dos conjunts ocupen la part mitjana de la taula. Els escalencs venen de perdre contra l'Onyar.

I el sènior femení, el primer equip del CER l'Escala i l'equip de 3a Estatal descansaran.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar