Publicitat
Publicitat

Etna Estrems escollida alcaldable per Esquerra a l'Escala

L'assemblea local d'Esquerra republicana escull Etna Estrems com alcaldable a les properes eleccions municipals. Estrems diu que ara és el moment d'assumir resposabilitats de govern i l'alcaldia. El seu primer objectiu és que els escalencs recuperin els carrers de tots els barris.

Etna Estrems tornarà a ser l'alcaldable a L'Escala per Esquerra Republicana a les eleccions municipals que s'han de celebrar el maig de 2023.L'actual portaveu del grup municipal ha estat escollida per unanimitat en assemblea aquest dimecres al vespre pels 16 militants que podien votar.Han estat unes primàries on Estrems era la única candidata que es va presentar i el vot consistia en dir sí o no a la seva candidatura.Etna Estrems creu que la dinàmica és favorable i que ara és el moment d'assumir reponsabilitats de govern i arribar a l'alcaldia.

Per assolir els objectiui explica que s'envoltarà de l'equip de l'ha acompanyat fins ara i amb noves incorporacions.

Etna Estrems creu que també és el moment de posar a la balança el turisme i el dia a dia dels escalencs que viuen al municipi tot l'any.

A l'assemblea hi van assitir Salvi Güell, alcalde de Castelló d'Empúries i líder de la formació a la comarca, i el senador republicà Jordi Martí.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar