Publicitat
Publicitat

Recital de violi i piano a l'Església de St Martí dins el Cicle Clàssics

Maria Victória Fernandez i Anna Ferrer van oferir un recital de violí i piano a l'església de Sant Martí d'Empúries on van interpretar de peces de Beethoven, Sarasate i Manuel de Falla

l'Església de Sant Martí d'Empúries es va vestir de gala per acollir el recital de violí i piano de Maria Victória Fernández i Anna Ferrer. Aquest concert es programava en el marc del cicle de Clàssics l'Escala-Empúries, que arriba a la part final de temporada  amb dos intèrprets de gran qualitat. 

Anna Ferrer al piano i Victória Fernandez al violí van interpretar un repertori de luxe, marcat per composicions de Beethoven, Kreisler, Sarasate i Falla en dues parts diferenciades. La primera centrada a l'entorn de la música vienesa i la segona part amb dos compositors espanyols que formen part dels grans clàssics dels segle XIX. Anna Ferrer ens explica l'essència d'aquest concert.

Va ser un concert d'intensitat creixent. La primera part, molt més calmada i d'un estil post-romanticista vienès, era ben diferent d'una segona part més explosiva, amb la típica rauxa ibèrica de dos copmpositors com Sarasate i Falla, emblemes del folklorisme espanyol del segle XIX. L'experiència i el talent de les dues intèrprets van captivar al públic assistent. Anna Ferrer, pianista de cinquena generació, destaca per la seva precisió i capacitat per a lligar estils tan diferents com els que oferia aquest concert, un resultat briullant que no seria possible sense l'acompanyament de Victoria fernandez al violí. Precisament, Anna Ferrer ens explica que no es pas el primer cop que actua amb aquest duet 

El programa Clàssics l'Escala Empúries segueix fins a finals d'any amb el Concert de Duo Da vinci el proper 29 d'Octubre a l'Alfolí de la Sal i tancarà any amb Jordi Mas i Fernando Rambeaud el 3 de Desembre també a l'Alkfolí. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar