Publicitat
Publicitat

El CER debuta a Borges i els sèniors de bàsquet a casa

El CTT CER l'Escala obre la competició a la pista del Borges, l'actual campió de la Superdivisió Masculina mentre que els sèniors masculí i femení de bàsquet inauguren la competició a casa contra el Salt B i Vilablareix. També serà un cap de setmana marcat per la Regata Mar d'Empúries.

Avui divendres, el CTT CER l'Escala comença la Superdivisió Masculina a la pista del Borges, l'altre equip català de la lliga i vigent campió de la competició i també flamant campió de la Copa del Rei. El partit és a les sis i serà difícil que l'equip escalenc esgarrapi algun punt. Tot fa preveure que els jugadors titulars seran el fitxatge rus Konstantin Chernov i els palistes de casa Iker González i Norbert Tauler. 

En bàsquet, també aixeca el teló la Segona Catalana. El sènior masculí debuta demà dissabte a un quart de sis a casa contra el Salt B. L'entrenador Toni Espinosa aquest estiu només ha tingut la baixa de Pau Esponellà i ha incorporat tres cares noves, les de Pol Darnés, Abu Brukally i Litus Martini, que s'incorporarà abans de Nadal. Espinosa creu que hi ha equip per no patir.

I el sènior femení s'estrena també demà dissabte a les set a casa contra el Vilablareix. Les de Pau Esponellà comptaran amb quatre cares noves, les d'Aida Cantenys, Sibil·la Leal, Marian i Helena Llobet. No seran en el debut ni Neus Bermejo, ni Eva Guinart ni Laura Casals perquè les tres han de ser mares en els pròxims mesos. Cos tècnic i plantilla tenen clar l'objectiu. 

En vela, aquest cap de setmana, el Mar d'Empúries serà el centre neuràlgic de la dotzena edició de la Regata Mar d'Empúries. Es preveu la participació de dos-cents regatistes de tot el país. És el tret de sortida del circuit català de la classe Optimist. Els millors participants de la temporada tindrien pràcticament assegurada la seva presència al mundial que es farà el 2023 a casa nostra.

 

I en futbol, el juvenil s'estrena a la Preferent demà dissabte a les cinc de la tarda contra l'Olot. És una categoria històrica que mai el club havia assolit. I informar també que dissabte el primer equip té l'últim partit de preparació a Bescanó abans de començar la lliga contra el Manlleu.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar