Publicitat
Publicitat

Setmana de la mobilitat sostenible

L'ajuntament projecte la connexió dels carrils bici del passeig de Riells i del camí dels termes amb un nou tram que recorrerà tot el traçat del carrer dels Cossis, passant per dins el futur parc del l'Estany de Poma. L'anunci d'aquest projecte s'ha fet coincidir amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible.

Coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible europea, l'Ajuntament de l'Escala ha fet públic avui el projecte de carril bici que unirà el tram del passeig de Riells amb el tram de muntanya, al camí dels termes, resseguint tot el traçat del carrer dels Cossis, incloent una part per l'interior del futur parc de l'EStany de Poma. 

El tram interior del parc de l'Estany de Poma és el que es farà esperar més. Però els trams dels dos extrems s'hi podrà actuar de forma més o menys immediata. Això és el tram sud, entre el camí dels termes i els límits de l'actual camping Lacus i el tram de l'extrem nord, fins arribar a l'avinguda Riells. Aquesta actuació vindrà a connectar, doncs, els trams ja existents en la franja litoral del terme i el tram més de muntanya, del camí dels Termes, que dóna accés al Massís del Montgrí.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar