Publicitat
Publicitat

El president Pep Andrades parla sobre els canvis del club

El president del CB l'Escala, Pep Andrades, ha parlat dels canvis que hi ha hagut aquest mercat d'estiu. Dels canvis al cos tècnic del sènior femení i també de les tres respectives baixes. També posa l'accent en què la base continua creixent lleugerament i espera poder recuperar la presentació dels equips.

El president Pep Andrades ha visitat aquesta setmana els mitjans de comunicació locals coincidint amb l'inici de la competició. I és que sis equips del club enceten el nou curs aquest cap de setmana. El sènior masculí debuta a casa dissabte contra el Salt B a un quart de sis; el sènior femení contra el Vilablareix a les set; el sènior B s'estrena a Ripoll, el sots25 femení a Fontcoberta, el cadet masculí a Fontajau i el cadet femení a Celrà. Andrades ha lamentat que Pau Esponellà i Litus Martini no tornin a coincidir a la pista.

Aquest curs, el sènior B masculí podria recuperar un jugador conegut per tots.

En relació el sènior femení tindrà tres baixes destacades, les de Neus Bermejo, Eva Guinart i Laura Casals.

Justament per aquest motiu, l'entrenador Pau Esponellà ha fitxat a quatre cares noves, les d’Aida Cantenys, Sibil·la Leal, Marian i Helena Llobet.

Pel que fa a les llicències, enguany hi hauria un lleuger increment arribant a les cent seixanta. Aquesta temporada, a banda dels sèniors masculí A i B, el sènior femení i el sots25 femení hi haurà també cadet masculí i femení, infantil femení, preinfantil masculí, mini masculí i femení, tres preminis del consell comarcal i l'escoleta. No hi haurà junior femení.

El club espera recuperar aquest curs la presentació dels equips. Andrades també ha parlat dels taulers. En quins termes?

Recordem que a la part superior del pavelló compta ja amb les plaques solars.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar