Publicitat
Publicitat

L'europeu de la classe ILCA comptarà amb més de dos-cents seixanta regatistes

Del 7 al 13 d'octubre, el Mar d'Empúries serà escenari de l'europeu de la classe ILCA, una embarcació de vela individual. Els gairebé tres-cents participants tindran més de trenta anys i lluitaran per ser els flamants campions. Pel Club Nàutic l'Escala, aquest esdeveniment, marcarà un abans i un després.

Ajuntament i Club Nàutic l'Escala juntament amb la Diputació de Girona han fet la presentació oficial conjunta a la sala d'actes del consistori de l'europeu de la classe ILCA que se celebrarà al Mar d'Escala del 7 al 13 d'octubre. D'inscrits n'hi ha 263 i provenen de fins a vint-i-set països del continent europeu i també de l'Argentina, Mèxic o Estats Units.

La franja amb més participants és d'entre 55 a 64 anys amb 170 inscrits. I destaca especial la franja de més de setanta-cinc anys amb fins a onze inscrits. Pel president del club, Narcís Carreras, aquest esdeveniment marcarà un abans i un després.

No és la primera vegada, però, que l'Escala és escenari d'un campionat d'aquestes característiques.

Perquè aquest europeu de la classe ILCA vagi sobre rodes treballaran en aquest esdeveniment un total de seixanta-nou persones amb l'ajuda també de vint-i-quatre embarcacions de suport. Les regates seran els dies 9, 10, 11, 12 i 13 a les 11 hores del matí. I el dia 13 a les cinc de la tarda serà el moment de l'entrega de premis. L'europeu coincidirà amb la Festa de l'Anxova.

Des de la Diputació el que es busca és fer protagonista al territori.

Aquesta regata està integrada dins del projecte de formació i insersió de l'Institut El Pedró i vinculada amb el programa l'Esport Blau dels alumnes de les escoles de primària de l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar