Publicitat
Publicitat

S'obren les inscripcions a l'Escola d'Adults i l'Escola de tennis i paddel de l'Escala

l'Escola d'Adults de l'Escala i el Club de Tennis obren el nou curs 2022-2023. Les inscripcions s'han obert aquesta segona quinzena de setembre i es preveu que les activitats tinguin una bona acollida. 

l'Arribada del setembre és sinònim d'inici de curs, no només a les escoles, sinó també pels adults i per diferents activitats esportives del municipi. l'Escola d'Adults de l'Escala ha obert les inscripcions als diferents cursos que disposa per aquest curs 2022-2023. Enguany l'oferta es compón de els cursos de català bàsic, Tall i confecció i anglès tant a nivell mig com principiant. l'Oferta de cursos es complementa amb el de Ceràmica, el de Art, Pintura i Dibuix i el de danses tradicionals. 

Les inscripcions als cursos de Català es van tancar el passat 16 de setembre amb plaçes completes, va ser necessari obrir una nova línia, ja que els dos primers grups es van omplir ben ràpid. Els cursos de Català, Tall i confecció i Anglès es duran a terme a l'Edifici de Can Masset. El de Ceràmica i danses es faran al CER i el d'art i dibuix al Gavià. Cal tenir present que les places son limitades, i per tant cal trucar  al 972774848 per a concretar la inscripció de qui estigui interessat.

l'Escola de tennis també es prepara per l'inici de curs, amb oferta de classes de tennis i paddel tant per nens com adults. l'Escola base començarà als 3 anys i fins als 6. l'Escola infantil a partir del 7 anys i completarà l'oferta l'escola d'adults. Les inscripcions es poden fer trucant al 972770138 i cal recordar que els socis del Club Tennis l'Escala tindran un 10% de descompte en aquests cursos.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar