Publicitat
Publicitat

Joel Casado falla un penal i Lolo González fa un doblet (2-3)

El debut del Viladamat de Botxi Minic a Segona Catalana acaba amb derrota contra el Begur per 2 a 3. Minic va alinear en el seu primer onze fins a sis escalencs, entre els quals Joel Casado, que va fallar un penal en l'últim suspir de partit, i Lolo González, que va signar un doblet.

El davanter Joel Casado falla el penal en la darrera jugada de partit i el Viladamat acaba perdent en el seu debut a la nova categoria de Segona Catalana. El resultat en aquell moment era de 2 a 3. Després que Casado falles davant del porter, entrenadors i companys van apropar-se al jugador per animar-lo. Bona gest de la plantilla cap al jugador.

L’estrena dels de Botxi va ser sinònim de derrota. 2 a 3 va ser el resultat final. El rival era el Begur, que ja als 21 minuts de joc guanya 0 a 2 amb els gols de Miguel Sanjuan i Noha Cunniffe. S’ha de dir que Cunniffe una gran diana. Rematava amb un sol toc la pilota que li venia des de la cantonada del camp, del corner. Els viladamatencs els va costar entrar. Els de Minic van començar a eixugar la diferència amb la diana de Lolo González, que pràcticament va haver d’empènyer la pilota perquè entres. Amb l’1 a 2 en el marcador, i abans de tancar la primera part, el visitant Joel Ribera marcava de falta directa. Nou gerro d’aigua freda pels viladamatencs.

La bona actitud, l’èpica i l’orgull van ser claus per afrontar la segona part. Lolo González va marcar de falta directa i posava el 2 a 3 en el marcador. González signava un doblet. Havia marcat el primer i ara marcava el segon. I a l’última jugada de partit, penal favorable al Viladamat i malauradament, el públic local, no va poder celebrar l’empat a 3 perquè el xut de Joel Casado no va anar cap a dins. El porter la va aturar, però no blocar. Casado ho va tornar a intentar, tampoc va haver-hi fortuna... I Marc Gasull va enviar la pilota directament a fora.

Per cert, sis anxovers van ser titulars en el primer 11 de Botxi a la nova categoria que van ser Moha Chaoui, Ayoub El Kassoiri, Roger Puig, David Puig, Joel Casado i Lolo González. El tècnic parla de l'objectiu.

El pròxim partit del Viladamat serà el 2 d’octubre a casa contra la Marca de l’Ham. Aquesta setmana descansarà.